Αφγανισταν Ταλιμπαν / Αφγανιστάν: Αντίσταση κατά των Ταλιμπάν στην Κουντούζ ... - Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας.

Αφγανισταν Ταλιμπαν / Αφγανιστάν: Αντίσταση κατά των Ταλιμπάν στην Κουντούζ ... - Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας.. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Η δημοσιογράφος μιλά έξι γλώσσες και εργάζεται στο bbc εδώ και εννέα χρόνια. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Ο ανας χακάνι, διοικητής των ταλιμπάν και ηγετικό στέλεχος του δικτύου χακάνι, συναντήθηκε με τον πρώην. Ο λόγος για την yalda hakim, η οποία γεννήθηκε στο αφγανιστάν και μετακόμισε στην αυστραλία το 1986.

Στο αποκορύφωμά του, οι ταλιμπάν είχαν τον έλεγχο σε περίπου το 90% της χώρας, ενώ τα. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και.

ΤΡΟΜΟΣ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ...
ΤΡΟΜΟΣ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ... from www.makeleio.gr
Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ταλιμπάν πήραν τη φαϊζαμπάντ. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Είχαν προηγουμένως πάρει τη λασκάρ γκα, πρωτεύουσα της χελμάντ, στο νότιο τμήμα της χώρας, και τη σαγσαράν, την πρωτεύουσα της επαρχίας γορ. Ο ανας χακάνι, διοικητής των ταλιμπάν και ηγετικό στέλεχος του δικτύου χακάνι, συναντήθηκε με τον πρώην.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι ταλιμπάν πρότειναν μια κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριών μηνών, σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 7.000 ταλιμπάν που κρατούνται από τις αφγανικές αρχές, δήλωσε σήμερα ένα μέλος της κυβερνητικής ομάδας που. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία εβδομάδα. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν πήραν τη φαϊζαμπάντ. Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών. Ο λόγος για την yalda hakim, η οποία γεννήθηκε στο αφγανιστάν και μετακόμισε στην αυστραλία το 1986. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. תיעוד של בכירי טליבאן במעון הנשיא בקאבול #afghanistan #taliban #afghanistanburning @israelhayomheb pic. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ.

Και ξαφνικά οι ταλιμπάν» (σωτήρης μουσούρης). Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν.

George Lee's tweet - "Αυτό! @YlvaJohansson @MargSchinas ...
George Lee's tweet - "Αυτό! @YlvaJohansson @MargSchinas ... from pbs.twimg.com
Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν πήραν τη φαϊζαμπάντ. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησαν χθες, διακρίνεται ένας μαχητής να περπατά γύρω από ένα στρατιωτικό ελικόπτερο black hawk με τα χρώματα της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, σε ένα υπόστεγο στο αεροδρόμιο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ.

Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο.

Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Η προέλαση τους είναι ανεμπόδιστη, αφού δεν υπάρχει πλέον καμιά αντίσταση από. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν.

Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ. Sky's chief correspondent @ramsaysky, reporting from kabul, says there has been gunfire in the streets of the capital and there have been. Μετά την αρχική αμηχανία, η δημοσιογράφος έθεσε σειρά ερωτημάτων στον εκπρόσωπο των ταλιμπάν, που την. Ο λόγος για την yalda hakim, η οποία γεννήθηκε στο αφγανιστάν και μετακόμισε στην αυστραλία το 1986.

ΤΡΟΜΟΣ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ...
ΤΡΟΜΟΣ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ... from www.makeleio.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία εβδομάδα. Οι ταλιμπάν πήραν τη φαϊζαμπάντ. Οι ταλιμπάν πρότειναν μια κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριών μηνών, σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 7.000 ταλιμπάν που κρατούνται από τις αφγανικές αρχές, δήλωσε σήμερα ένα μέλος της κυβερνητικής ομάδας που. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις.

תיעוד של בכירי טליבאן במעון הנשיא בקאבול #afghanistan #taliban #afghanistanburning @israelhayomheb pic.

Σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησαν χθες, διακρίνεται ένας μαχητής να περπατά γύρω από ένα στρατιωτικό ελικόπτερο black hawk με τα χρώματα της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, σε ένα υπόστεγο στο αεροδρόμιο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Η προέλαση τους είναι ανεμπόδιστη, αφού δεν υπάρχει πλέον καμιά αντίσταση από. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το αφγανιστάν μετά την πτώση της καμπούλ. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform!